× Home Assortiment
Werkkleding Zorgkleding Horecakleding Representatieve kleding Uniformen Schoenen en accessoires
Winkelwagen  0 Contact
Inloggen

Horecakleding

Tegenwoordig is er enorm veel keuze voor de horecakleding. U kunt de kleding van uw personeel volledig laten matchen met de uitstraling van uw organisatie. Wilt u een casual uitstraling of juist een chique uitstraling? Met het uitgebreide assortiment van JB bedrijfskleding kan het allemaal.
Verschillende soorten horecakleding zijn: koksmutsen of kokspetten, koksbuizen of koksjassen, schorten en sloven, pantalons en jeans, schoenen, kostuums, colberts, gilets en pantalons.

Naast kleurstellingen kan ieder kledingstuk geborduurd worden met het bedrijfslogo.

 

Horecakleding is een algemene benaming voor over algemeen nette kleding welke in horeca gerelateerde beroepen wordt gebruikt. Wij informeren u graag verder over alle facetten van horecakleding en verwante kleding en accessoires.

Comfortabele horecakleding

Het draagcomfort van de kleding is erg belangrijk bij het samenstellen van het juiste kledingpakket. Als uw personeel zich comfortabel voelt in de kleding dan is terug te zien in de uitstraling van uw medewerkers. Een koksbuis gemaakt van lichte en ademende stoffen is erg prettig voor in de keuken en de bediening maar, ook het praktische aspect zoals het aantal zakken op de sloven en schorten is erg belangrijk voor de draagcomfort en functionaliteit van de kleiding. Naast de kleding zijn ook de schoenen erg belangrijk voor uw medewerkers.

 

Wat is horecakleding?

Horecakleding is een algemene benaming voor over algemeen nette kleding welke in horeca gerelateerde beroepen wordt gebruikt. Denk hierbij aan bedienend personeel, kok en gasterij. Als uw personeel zich comfortabel voelt in de kleding dan is terug te zien in de uitstraling van uw medewerkers. Een koksbuis gemaakt van lichte en ademende stoffen is erg prettig voor in de keuken en de bediening maar, ook het praktische aspect zoals het aantal zakken op de sloven en schorten is erg belangrijk voor de draagcomfort en functionaliteit van de kleiding.

 

JB Bedrijfskleding heeft een groot assortiment aan horecakleding!

Wij hebben een groot assortiment horecakleding. Maak een keuze in de artikelgroepen of merken hierboven om ons assortiment te bekijken.

 

Kan horecakleding worden voorzien van een logo?

JB bedrijfskleding is specialist in het borduren en bedrukken van horecakleding. Met een eigen borduurstudio en drukkerij is alle kennis in huis om uw bedrijf te voorzien van de juiste uitstraling werkkleding. De keuze voor het borduren of bedrukken van de kleding wordt samen met u bepaald. Borduren is enorm duurzaam en zeker een goede investering. Bedrukken kan op alle verschillende soorten kledingstukken en is over het algemeen voordeliger dan borduren.

Advies op maat

Mocht u vragen over de bepaalde soorten horecakleding of twijfelt u over de juiste normering voor uw werkzaamheden, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

JB Bedrijfskleding, de specialist in horecakleding!

Wij komen graag bij u op locatie om de medewerkers door te passen. Wij kunnen het volledige proces van doorpassen tot uitleveren voor u ontzorgen. Wij komen langs met onze mobiele passervice. Uw medewerker wordt geholpen bij het doorpassen van het samengestelde kledingpakket en vervolgens worden al deze gegevens verwerkt in uw eigen onlinebestelsysteem.