× Home Assortiment
Werkkleding Zorgkleding Horecakleding Representatieve kleding Uniformen Schoenen en accessoires
Winkelwagen  0 Contact
Inloggen

Uniformen

JB Bedrijfskleding is door heel Nederland dé specialist in uniformen en beroepskleding. Onder Uniformen verstaan wij representatieve uniformen en kostuums die voornamelijk in de dienstverlenende sectoren worden gedragen.
Hierbij valt te denken aan beveiliging uniformen, Handhaving/BOA uniformen, Nautisch- en maritieme uniformen en kostuums voor de uitvaart beroepen.

Naast kleurstellingen kan ieder kledingstuk geborduurd worden met het bedrijfslogo.

 

Onder Uniformen verstaan wij representatieve uniformen en kostuums die voornamelijk in de dienstverlenende sectoren worden gedragen. Hierbij valt te denken aan beveiliging uniformen, Handhaving/BOA uniformen, Nautisch- en maritieme uniformen en kostuums voor de uitvaart beroepen.

Wat is een BOA Uniform?

De VNG heeft richtlijnen opgesteld die de gemeenten consistent dienen door te voeren in het nieuwe BOA-uniform. Een onderdeel van deze richtlijnen zijn de vijf elementen die zijn benoemd waardoor een unieke herkenbare identiteit wordt gecreëerd. Een uniek kenmerk aan het BOA modeluniform is bijvoorbeeld de striping met het battenburg patroon (tweebands schaakmotief).
Het BOA-modeluniform bestaat uit een jas, polo, trui, overhemd, broeken, hoofddeksels en diverse toebehoren. Deze onderdelen kunnen worden gedragen in operationele stijl (worker en een polo) en een representatieve stijl (pantalon met een overhemd).

 

Kan een uniform worden voorzien van een logo?

Medewerkers worden vaak gezien als het visite kaartje van het bedrijf. Daar hoort natuurlijk een logo bij. Naast dat het logo zorgt voor herkenbaarheid van het bedrijf wordt er vaak ook voor een logo gekozen omdat de fiscus hier bepaalde regels aan heeft gesteld.
Volgens de regels van de belastingdienst wordt kleding alleen als bedrijfskleding aangemerkt wanneer er totaal per kledingstuk 70cm2 bedrijfstekst of een logo is aangebracht.
Bij een uniform wordt meestal gekozen voor borduursel als logo.

Op colberts en gilets wordt het logo vaak in dezelfde kleur als het kleding geborduurd. Dit noemt men ton-sur-ton.

 

JB Bedrijfskleding heeft een groot assortiment aan uniformen!

Wij hebben een groot assortiment uniformen en kostuums. Maak een keuze in de artikelgroepen of merken hierboven om ons assortiment te bekijken.

Kunnen uniformen duurzaam worden gemaakt?

Doordat er vaker gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen wordt deze kledingtak steeds duurzamer. Naast dat al onze leveranciers voldoen aan de FairTrade en ökotex keurmerken, kiezen wij voor duurzame producten. Bij een duurzaam product kunt u denken aan een uniform gemaakt van gerecyclede PET-flessen of gemaakt uit natuurlijke grondstoffen als bijvoorbeeld Lyocell.

Welke soort kleding behoort tot koopvaardij kleding?

Onder koopvaardij kleding verstaan wij kleding die worden gebruikt in de maritieme en nautische sector. JB Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het produceren en leveren van maritieme kostuums. De stoffen die wij gebruiken zijn duurzaam en comfortabel. De kostuums worden per medewerker op maat aangemeten en worden voorzien van verschillende rang- en onderscheidingstekens.

Doorpassen bij u op locatie!

Wij komen graag bij u op locatie om de medewerkers door te passen. Wij kunnen het volledige proces van doorpassen tot uitleveren voor u ontzorgen. Wij komen langs met onze mobiele passervice. Uw medewerker wordt geholpen bij het doorpassen van het samengestelde kledingpakket en vervolgens worden al deze gegevens verwerkt in uw eigen onlinebestelsysteem.