× Home Assortiment
Werkkleding Zorgkleding Horecakleding Representatieve kleding Uniformen Schoenen en accessoires
Winkelwagen  0 Contact
Inloggen

Werkkleding

Elke professionele organisatie heeft baat bij de juiste werkkleding. Naast dat de werkkleding bij draagt aan de uitstraling van uw organisatie, biedt het ook de veiligheid en bescherming op de werkvloer. JB Bedrijfskleding verkoopt bedrijfskleding voor alle sectoren en beroepen. Hierbij valt te denken aan werkkleding voor in de bouw maar, ook vlam vertragend, antistatisch en hoge zichtbaarheid.

Naast kleurstellingen kan ieder kledingstuk geborduurd worden met het bedrijfslogo.

 

Werkkleding is een algemene benaming voor over algemeen kleding welke in de bouw door bouwvakkers, timmerlieden en schilders worden gebruikt. Wij informeren u graag verder over alle facetten van werkkleding en verwante kleding en accessoires zoals persoonlijke beschermings middelen (PBM).

Welke merken werkkleding hebben wij in het assortiment?

JB Bedrijfskleding levert de beste merken bedrijfskleding in verschillende prijsklassen. De meest verkochte merken zijn; Dassy, BP, Snickers, Tricorp, Clique, ID en Texowear.

 

Is de werkkleding milieuvriendelijk?

Bij werkkleding wordt er steeds meer gewerkt met innovatieve materialen. Dit zorg voor een bijdrage aan een beter milieu. Steeds vaker vervangt JB Bedrijfskleding een standaard kledingpakket voor een pakket waarbij gebruikt wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hierbij valt te denken aan;
- Gerecycled polyester
- Bamboe
- Lyocel
- Circulaire materialen

 

JB Bedrijfskleding heeft een groot assortiment aan werkkleding!

Wij hebben een groot assortiment werkkleding. Maak een keuze in de artikelgroepen of merken hierboven om ons assortiment te bekijken.

Moderne bedrijfskleding

Het brede assortiment van JB Bedrijfskleding heeft veel keuze in moderne kledingstukken met een hoog draagcomfort. Ook voor de dameskleding is er een breed assortiment met en moderne pasvorm. Werkkleding wordt steeds modieuzer en gaat mee met de modetrend. Doordat er veel gebruik wordt gemaakt van lichte stoffen en stretch materialen, wordt het draagcomfort van de werkkleding enorm verhoogd.

Kan werkkleding worden voorzien van een logo?

JB bedrijfskleding is specialist in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding. Met een eigen borduurstudio en drukkerij is alle kennis in huis om uw bedrijf te voorzien van de juiste uitstraling werkkleding. De keuze voor het borduren of bedrukken van de kleding wordt samen met u bepaald. Borduren is enorm duurzaam en zeker een goede investering. Bedrukken kan op alle verschillende soorten kledingstukken en is over het algemeen voordeliger dan borduren.

Is er werkkleding met hoge zichtbaarheid?

Hoge zichtbaarheidskleding dient aan verschillende Europese normen te voldoen. De Europese norm die hiervoor wordt gebruikt is de EN ISO 20471 normering. Deze normering is onderverdeeld in drie klasse;

Klasse 1
Hi-Vis kleding uit klasse 1 is te gebruiken in situaties met een laag botsingsrisico en risico op ongelukken. High Visibility werkkleding uit klasse 1 is echter niet geschikt voor werken langs openbare wegen. Maar wel voor extra zichtbaarheid binnen het bedrijf, denk hierbij aan verkeersregelaars die vooral in daglicht werkzaam zijn, bij een maximale verkeerssnelheid van 30km/u.

Klasse 2
Werkkleding uit klasse 2 zorgt voor goede zichtbaarheid binnen de wegenbouw, koeriersdiensten en werkzaamheden in schemerlicht, High Visability werkkleding is geschikt voor werkzaamheden langs de openbarenweg met snelheden toto 50km/u.

Klasse 3
Bij werkzaamheden in het donker is het dragen van High visability werkkleding uit klasse 3 verplicht! Deze optimale zichtbaarheid verminderd sterk het risico op ongelukken.

Advies op maat

Mocht u vragen hebben over de bepaalde soorten werkkleding of twijfelt u over de juiste normering voor uw werkzaamheden, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Doorpassen bij u op locatie!

Wij komen graag bij u op locatie om de medewerkers door te passen. Wij kunnen het volledige proces van doorpassen tot uitleveren voor u ontzorgen. Wij komen langs met onze mobiele passervice. Uw medewerker wordt geholpen bij het doorpassen van het samengestelde kledingpakket en vervolgens worden al deze gegevens verwerkt in uw eigen onlinebestelsysteem.