× Home Assortiment
Werkkleding Zorgkleding Horecakleding Representatieve kleding Uniformen Schoenen en accessoires
Winkelwagen  0 Contact
Inloggen

Zorgkleding en medische kleding

JB Bedrijfskleding is door heel Nederland dé specialist in de zorgkleding. Alle verschillende zorgorganisaties van tandartspraktijk tot ziekenhuizen kunnen door JB Bedrijfskleding worden voorzien van zorgkleding.

Naast kleurstellingen kan ieder kledingstuk geborduurd worden met het bedrijfslogo.

 

Zorgkleding is een algemene benaming voor alle medische kleding welke in de zorg door medisch specialist, verzorgende, tandarts en in ziekenhuizen worden gebruikt. Wij informeren u graag verder over alle facetten van zorgkleding en verwante kleding en accessoires zoals persoonlijke beschermings middelen (PBM).

Welke merken zorgkleding hebben wij in het assortiment?

In Nederland zijn er een aantal toonaangevende merken voor de zorgkleding. JB Bedrijfskleding levert alle merken zorgkleding. De meest verkochte merken zijn de Berkel en Alsico.

 

Waarom Zorgkleding?

In de zorg is het belangrijk dat de kleding warm gewassen kan worden op tenminste 60 graden en tegen een stootje kan. Zorgkleding moet voldoen aan de WIP-richtlijnen. Door de jarenlange ervaring in de zorgkleding en het uitgebreide assortiment is JB bedrijfskleding de perfecte partner voor het adviseren, leveren en beheren van zorgkleding voor uw organisatie.

 

JB Bedrijfskleding heeft een groot assortiment aan zorgkleding!

Wij hebben een groot assortiment zorgkleding en medische kleding. Maak een keuze in de artikelgroepen of merken hierboven om ons assortiment te bekijken.

Speciale producties

Al vanaf kleine aantallen kan JB Bedrijfskleding de kledingstukken produceren in de uitstraling van uw organisatie. Niet alleen door het aanbrengen van een logo, maar ook door de kledingstukken speciaal voor uw organisatie te ontwerpen. Hierbij valt te denken aan de kleuren, zakken, splitjes, mouwen etc. JB Bedrijfskleding heeft veel ervaring en bekende referenties is het produceren van zorgkleding passend bij de uitstralingen van een organisatie.

Kan zorgkleding worden voorzien van een logo?

JB bedrijfskleding is specialist in het borduren en bedrukken van zorgkleding. Met een eigen borduurstudio en drukkerij is alle kennis in huis om uw bedrijf te voorzien van de juiste uitstraling werkkleding. De keuze voor het borduren of bedrukken van de kleding wordt samen met u bepaald. Borduren is enorm duurzaam en zeker een goede investering. Bedrukken kan op alle verschillende soorten kledingstukken en is over het algemeen voordeliger dan borduren.

Innovatieve milieuvriendelijke materialen

Bij zorgkleding wordt er steeds meer gewerkt met innovatieve materialen. Deze materialen hebben een positieve bijdrage aan het milieu.
Steeds vaker vervangt JB Bedrijfskleding de standaard zorgkleding voor kleding waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hierbij valt te denken aan; gerecycled polyester, lyocell, en circulaire materialen.

Advies op maat

Mocht u vragen hebben over de bepaalde soorten zorgkleding of twijfelt u over de juiste normering voor uw werkzaamheden, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Doorpassen bij u op locatie!

Wij komen graag bij u op locatie om de medewerkers door te passen. Wij kunnen het volledige proces van doorpassen tot uitleveren voor u ontzorgen. Wij komen langs met onze mobiele passervice. Uw medewerker wordt geholpen bij het doorpassen van het samengestelde kledingpakket en vervolgens worden al deze gegevens verwerkt in uw eigen onlinebestelsysteem.